McDonalds goes veggie

För första gången på många många år (måste vara upp emot en sju år) så har McDonalds återigen en vegetarisk (faktiskt vegansk!) hamburgare. De har haft vegetariska nuggets, en grymt äcklig och otillfredsställande vegetarisk pita och nu har de då bestämt sig för att även vegetarianer är människor och skaffat sig en hamburgare som passar.

Dock är jag varken överförtjust eller överraskad. Precis som med allt annat vegetariskt som McD har gjort de senaste åren så är denna hamburgaren ingen typ vegetarisk big mac eller något vanligt för oss som vill ha en helt normal hamburgare utan att döda den gulliga kossan för att få den. Nej, McBean eller vad sjutton den nu heter, är en konceptburgare som mest råkar vara vegetarisk. Den är kryddstark och smakar typ taco-sås eller något sånt. Kan ju vara kul någon gång men faktiskt inget sånt som jag blir sugen på när jag blir sugen på just hamburgare.

Nä, Burger King är mycket mer rätt ute med sin veggieburger, även om deras pommes smakar urk. Det är ju det som ketchupen och pepparn finns till för!

Viva BK.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback