the not feeling good

Ja jag vet. Jag skulle ju börja blogga regelbundet igen. Men det är inte så lätt när man mår helt fruktansvärt dåligt. Verkligen inte. Förutom min jävla extrema trötthet och det äckliga dygnet-runt-illamåendet, som by the way skulle försvinna denna veckan men inte gjort det, så har jag den senaste veckan också besvärats av en hemsk hemsk HEMSK migrän.

Och mitt i allt detta ska jag orka gå i skolan, plugga självständigt, jobba på fritidsgården en kväll i veckan och jobba några vardagar/kvällar/helgdagar på rättspsyk. Det blir inte så mycket tid över, förutom den lilla tid jag får med sebbenäbb. Och den är ju helig. Och jag är ändå så trött hela tiden och har ont överallt så den tiden består ändå mest av att han hämtar te åt mig och jag ligger i soffan och ser döende ut. Ibland får han även väcka mig i soffan, tvinga mig att gå å borsta tänderna och tvätta ansiktet för att sen sova i sängen istället. Jag har somnat så mycket i soffan på senaste tiden att jag har fått skavsår på näsan efter min glasögon. Suck liksom.

Nu ska jag i alla fall iväg till skolan, sen handla, sen hem, äta och iväg till jobbet. Suck. Och när jag slutar jobbet klockan 22 så är det direkt hem och i säng som gäller för imorgon börjar jag jobba 6,45. Gaaah!

Om någon har några bra tips, mot trötthet, migrän, illamående osv tar jag emot dem tacksamt!!

LEVE BLOGGEN!

JAAAAAAA! nu är min fina fina blogg verksam igen! Äntligen är det lite ordning på mig, och äntligen vet alla som borde veta (iaf innan det hamnar på nätet) min stora överraskning. Så nu kan jag äntligen skriva på bloggen igen utan att försäga mig.

Det är inga småsaker som hänt i mitt och min sebbe-näbbes liv. Raka motsatsen faktiskt, det är som att allt i hela världen bara ramlat ner över våra huvuden. Fast på ett rätt bra och trevligt sätt.
Det stora som förlöste (hehe) hela syndafloden av händelser över våra intet ont anande skallar var den väldigt överraskande, men VÄLDIGT underbara nyheten att VI SKA BLI FÖRÄLDRAR! JA, det är sant! I mars kommer det en liten bebis som är alldeles min och alldeles sebbes! Det är helt otroligt!

Detta har ju då resulterat i en himla massa packande, flyttande, uthyrande och lägenhetssökande. För att göra en lång historia lite kortare så kan jag sammanfatta det såhär:
Jag har packat ihop hela mitt liv i en förrådslokal, hyrt ut min lägenhet möblerad, flyttat med ytterst få pinnar och pinaler till ungkarlslyan nummer ett där jag numera bor med två män. Jajamänsan. En av dessa män är såklart min fina blivande pappa =) Nu söker vi för fullt efter en egen och mer passande lägenhet där affären inte blir rånad var och varannan vecka. Det har börjat hända lite grejer och jag hoppas vi får flyttat innan jul. Men som jag läst på 
Marias blogg idag så är det ju bara tre månader fram till jul! Så man vet ju aldrig....

Jag är nu alltså väldigt lycklig men också rätt så uppstressad... Jag ska ju också bli färdig med skolan på rekordfart (nja... rätt snabbt iaf...), helst ta körkort och jobba ihop en liten pengareserv. Samtidigt som jag nu också mår ENORMT illa och kan sova sisådär en 15 timmar om dagen, utan problem! Det kommer bli knivigt, men jag ska nog lösa det. VI ska nog lösa det =)

För tillfället är min digitalkamera sönder så det blir inga fina bilder... kanske blir den hel snart, annars får jag ta foton med sebbes mobil, tills jag får min nya mobiltelefon =D

hörs snart igen! =D