Datenight

Jag och Sebastian har något som vi kallar för Datenight. Det är inget vi planerat utan mer något som uppstått naturligt, kanske speciellt för att vi tidigare inte bodde själva. Jag tror iofs att datenight-konceptet började med att vi gick ut alla tre, men det evolverade sen uti vad vi nu stolt kallar just Datenight.
Datenight händer ungefär en gång i veckan, oftast fredag efter att Sebastian slutat arbetet, men kan även inträffa på lördag. (även om det då är vanligare att vi beställer hem pizza och känner oss lite äckliga). Datenight innebär alltså att jag och Sebastian går ut och äter. (och oftast slutar det med att vi på vägen hem går in i någon affär och köper snacks och åker hem å kollar på film och äääter hela jäkla kvällen sen =))

Kvaliteten och den romantiska feelingen har verkligen varierat, allt från att vi ätit tillsammans med vår fd kombo på Vår krog och bar (pizzahak i biskopsgården) (tragiskt nog är detta nog vår mest frekventa datenight) till att vi ätit mysigt och romantiskt på lite finare ställen. Dock har vi svårt att komma på vart vi ska gå och vad vi ska äta, så det har väldigt ofta antingen blivit Vår krog eller The Rover. Då båda de ställena har typ ett vegetariskt alternativ var så tröttnar i alla fall jag väldigt fort.

På senaste tiden har vi dock varit bättre, men inspirationen tryter ju alltid! I och med flytten som vi precis genomgått så har vi även ätit så mycket pizza att det räcker för ett helt år, även om Antonios pizza alldeles bredvid oss är helt fantastiska, prisvärda och vänliga. (De kan vi absolut tipsa om, men vitlökssåsen ska man nog hålla sig borta från!)

Om det blir nån datenight ikväll vet jag faktiskt inte. Vi ska äta ute-lunch imorgon och kanske blir det bara hemmakväll idag, men annars tänkte jag nog dra fram ett gammalt ess ur rockärmen i form av La Sombrita. Men det är ju inte optimalt då jag faktiskt ätit där flera gånger innan. (fast det har inte sebbe, och det kan ju vara nog så viktigt!) Man kan ju heller inte boka bord utan får stå ett tag och vänta, något som är helt värdelöst när man inte ens kan ta en öl i baren under tiden. (ja det KAN man ju såklart, det är bara jag som inte kan det =))

Därför tänkte jag att alla som har tips på en eller flera goa restauranger, allt från kvartershak till lite finare (men tänk på vår ekonomi, vi är inte gjorda av pengar =)) kan tipsa oss, så kan jag berätta lite om vår upplevelse här sen.
De enda kraven vi har på en restaurang är egentligen att det inte ska vara stans finaste, det ska finnas möjlighet att äta något vegetariskt, och det ska ligga antingen relativt centralt eller i närheten av Lundby. (eller på vägen mellan Lundby och centralt funkar ju med då =)) Pizza ska väl heller inte vara det som stället är allra mest kända för. =) Det ska ju gärna också vara ett ställe man vill sitta ner och äta på, men om ni tipsar om take-away-ställen så specificera gärna det. (och gärna också om man behöver boka bord osv)

Vi äter gärna typ asiatiskt och sådär, men tipsa gärna om allt ändå, för nu har vi snöat in på indiskt och etniskt ett tag och behöver ta oss ur det träsket!!

De ställen vi besökt nu senast på datenight har varit Götas i majorna, The Rover på andra långgatan och Maharani på första långgatan.

Nu är vi mycket tacksamma för alla tänkbara tips!

(p.s så här i efterhand, när jag tänker efter, kan jag nog se att datenight sprungit ur det som tidigare var att vi gick ut till rockbaren och drack öl och partajade. Det är nog tomrummet efter det som fylls, med massa maaat. Härligt. =))

Babysitter

Igår hade jag förmånen att under cirka en timma passa min lilla favorit Vilmer. Han fyllde en månad i måndags och är alltså pytteliten men inte lika liten som han var från början =)
Han var lite kinkig men mest bara jättesöt, och han var väldigt förtjust i Sebastian. Vi fick nästan ur honom ett leende när Sebbe gullade med honom samtidigt som jag bytte blöja. Typiskt att jag redan nu är elaka blöjtanten och Sebbe är roliga farbrorn. =)

Det var i alla fall väldigt kul och nyttigt i förberedande syfte. Bara synd att både min kamera och Sebbes mobil är sönder just nu så vi inte fick några bilder på den underbart söte lille knodden. =)

Att flytta hela sitt liv...

är inte så lätt!! Det är verkligen mycket jobbigare än man tror att flytta. När man flyttade hemifrån hade man bara så mycket saker som fick plats i ett rum. Inte massa onödigt tjafs man hunnit samla på sig.
Nu, när vi flyttar från två hem till ett så är det verkligen hur mycket som helst! Visst, vi var smarta och flyttade på två olika dagar och köpte ny säng som vi fick levererad innan resten av flytten gick av stapeln. Men det är fortfarande fruuuuktansvärt mycket att packa upp! Jag tycker att jag har slitit som ett djur men det ser knappt bättre ut! Fortfarande kartonger, böcker, kläder och diverse skit överallt.
Förhoppningsvis är vi klara med det mesta, inklusive min tenta som jag fick idag, tills helgen och kan ha en lugn helg med lite införskaffande av gardiner, småfixande, massa bakande och avslappning. Det behöver vi nog.


Nu ska jag köra ett svep till, plocka i ordning lite så att Sebbe kan ställa upp skrivbordet och min dator sen när han kommer hem. Sen ska jag ta mig en god kopp te och börja plugga lite innan det är dags att laga mat! =)

Hej och hå!

Ja herregud, att flytta är inte så lätt som man tror. Att flytta från två ställen, efter att under ca två månaders tid tillfälligt bott på ett av ställena fast med alla saker på andra ställen, är verkligen inte så lätt som man tror.
Igår började vi betala hyra så man får väl räkna att vi har flyttat så att säga. Ikväll ska vi försöka få vår säng från ikea levererad, trots att det kommer vara bäckmörkt eftersom vi inte har någon el i lägenheten. Imorgon tidigt tidigt ska jag åka ut till lägenheten för att få el. På lördag flyttar vi härifrån och på söndag från mitt förråd. Så hela nästa vecka kommer väl vara uppackning, och en jäkla massa slängande av mina saker, eftersom jag mest bara packade ner allt utan att tänka på att jag faktiskt kanske skulle flytta in i en rätt liten lägenhet och kanske inte skulle vilja ha kvar precis ALLLT!
Ska dock försöka åka förbi mitt förråd en sväng idag och en sväng imorgon och bara kolla så det inte är helt i oordning Det är ju packat till taket, men vad ska man göra =)
Idag har jag i alla fall varit grymt produktiv, trots att jag sov ut och klockan inte ens är tolv! Jag har: ringt och ändrat min hemförsäkring till att gälla för både mig och Sebbe, och på den nya adressen. Jag har ringt och fixat så vi ska få el imorgon (väldigt snabbt av dem faktiskt, att fixa på en dag). Jag har adressändrat för oss båda. Och jag som har så himla svårt för att ringa företag och sånt där känner mig väldigt stolt! =) Nu ska jag bara baka lite flytt-muffins, städa och fixa lite, och sen åka till förrådet och sen möta upp Sebbe på IKEA. Inte mycket kvar nu.

Och imorgon blir det väl även till att bygga ihop den där sängen. Åååh. Den underbara sängen! Ser verkligen fram emot att kunna sova normalt igen utan att behöva knö som en tok =)

Nu är det dags att fortsätta vara produktiv! =)

(o)ekonomi och nya familjen.

Ja, jag vet ju egentligen att jag inte är den som ska klaga på ekonomin. Jag har faktiskt rätt okej med stålar och det är inte direkt så att vi verkligen MÅSTE ha allt som vi köper. Dock så är det liite smått alarmerande när man precis innan jul ska lägga ut en hyra på 10 500 kronor, eftersom vi får dubbel hyra och får betala lite extra för att få flytta in tidigare i vår rätt så dyra lägenhet. Så mycket pengar är verkligen inte småpotatis, och förutom att vi kunde skippat att flytta in tidigare så är vi ganska tvungna att spendera dem. Däremot behöver vi ju inte lägga nästan lika mycket pengar på en ny stooor och härlig säng. Men det känns som att vi är värda det, och att det stundtals kommer att kännas nödvändigt, när jag blir jättestor (jag är bra på att knö även när jag inte är så stor) och även när den lille bebisen vill sova med oss. Så just nu snurrar det mesta i mitt liv kring ekonomi (ja, jag är faktiskt studenten i förhållandet, och jag vill kunna bidra) och jag håller på att sälja av mina kursböcker och annat som är bra för att spara lite pengar. Det är också väldigt skönt att få sålt gamla böcker såsom Civilrätt (som jag fick en hundralapp för idag), och Ungdomsgrupper i teori och praktik som jag idag ska posta. Vill man köpa begagnad kurslitteratur (vilket jag även gjort nu) eller sälja sin gamla som ligger och skräpar så är www.lycknis.com dagens ekonomitips!

Jag har även fått en ny familjefavorit, och det är min lille brorsson Vilmer. Först när han kom så var jag uppspelt över hela grejen, men jag kände ju inte riktigt den där lille sure farbrorn som låg och såg trött ut hela tiden jag träffade honom. Men de senaste dagarna har jag märkt att jag tycker mer och mer om honom, även om jag inte träffat honom så himla ofta (han är ju bara tre veckor!) Snart tycker jag mer om honom än vad jag tycker om min bror =P
Jag hoppas stort på barnpassningsuppdrag innan min egna lille bebis kommer! (min mamma sa att det blir roligare att passa honom sen när han kan krypa/gå/prata och såntdär, och det var då jag insåg att den här graviditeten gjort något allvarligt med mig, för jag utbrast att jag vill passa honom NU när man får byta blöja och han är alldeles liten och antingen sover eller gråter. Jösses)

Idag börjar för övrigt vecka 23 för min egen del och den lille värstingen i magen väger över ett halvkilo! Det går väldigt fort faktiskt. Igår sparkade han (ja vi får kalla den han iaf) precis på naveln när jag låg i sängen halvt på mage, och eftersom täcket låg som en boll precis vid naveln så kändes det som om foten fortsatte ut ur naveln. Väldigt läskigt. Jag får högre sparkar nu än innan i alla fall. Jag kan däremot verkligen inte känna bebisens olika delar som de säger att man kan börja göra nu. Det får nog gå ett tag till innan dess känns det som.

Så nu ska jag ringa min käre bror och hoppas att jag kan fjäska till mig att få träffa Lille Ville idag =)

Äntligen!

Äntligen har vi fått vårt lilla knott inscannat ordentligt så vi kan dela med oss av denna beauty-queen/king. Ni kanske tycker bilden är otydlig men jag tycker man ser klart och tydligt att det är ett riktigt snyggt barn som tar efter far sin! =)

image90



Bilden är tagen i vecka arton om jag inte minns fel, och det är nu vecka 22, så den har hunnit växa lite och få allt kraftigare sparkmuskler sedan dess. Över halva tiden har ju som sagt gått och jag tycker både det är jättelångt att vänta tills bebisen kommer, men tycker samtidigt att det är läskigt att jag ska vara färdig med skolan om fyra månader ungefär!!! Jisses!

Men nu har ni sett vår lilla älskling, det suddiga som fastnade på bild i alla fall. Vi såg ju betydligt bättre på plats, tack och lov! =)

Barnmorskan

Idag var jag på återbesök hos min barnmorska, och inget blev riktigt vad jag trodde =)
Jag hade faktiskt inte fått någon uppgift alls om vad som skulle ske detta mötet, antagligen för att det var så långt mellan förra och detta. Jag hade då byggt upp en väldigt stark bild av vad mötet var till för, inte för att det var sån himla big deal liksom. Jag var säker på att de skulle ta blodprover på mig, kolla mina järnvärden, sockervärden och sådär, men så var det ju inte alls! Och jag som slutade äta choklad vid middagstid igår! (visserligen var det lite för att jag totalt överdoserat på billig choklad och knappt kunde stå upp rakt, än mindre se rakt)

Nej, jag fick ett moderskapsintyg och min barnmorska lyssnade på fosterljuden. Just när hon höll på kunde jag inte känna några sparkar men jösses vad jag hörde att den rörde på sig därinne. Barnmorskan påpekade att det var en livlig en, och jag blev lite fundersam. Tänka sig att jag känner så mycket rörelser och så rör den sig så mycket när jag inte känner det också! Det kommer ju vara en fulländad maratonlöpare eller liknande när den kommer ut!
Fosterljuden lät i alla fall bra och hjärtat slog som en häst galopperar, vilket tydligen är bra och helt normalt.

Jag blev tipsad om att börja med järntabletter, och de rekommenderade någon sort som man tog som en kapsel om dagen. Jag har ju redan tjuvstartat lite med hemofer (man ska ta 3-4 tabletter om dagen, men jag har tagit 1-2, bara som test) då den har tillsatt folsyra också, och jag tycker det verkar bättre att ta flera små tabletter istället för en stor varje dag. Tydligen kan man ju må så dåligt att man kanske bara kan ta den där stora varannan dag, och då är ju hemoferen lättare att skära ner på, eller portionera ut under dagen. Så min barnmorska skrev upp mig på hemofer, och sa att jag kanske får byta ändå om jag inte får tillräckligt högt järnvärde av den. Men allvarligt talat, hur dåligt får jag egentligen äta om jag ska äta fyra järntabletter om dagen och fortfarande ha för lågt järnvärde? Då får jag ju käka vitt bröd med smör konstant och dricka några liter te om dagen. Nejnej, jag tror jag klarar mig fint faktiskt!

Men hon är helt okej min barnmorska så jag börjar tveka mer och mer till om jag ska byta. Finns ju ingen garanti för att jag får en bättre i Lundby, och vem jag än får som kommer den ju inte ha koll på hur det varit hittills och sådär. Så jag bokade in en träff till med den barnmorskan jag har nu, och så ska jag bara ringa och se om jag kan gå på föräldragrupp i Lundby utan att gå på MVC där. Det är nog en bra kompromiss tror jag.

Nu är det jobbadags idag, (ja klockan fyra ja) så jag ska köra igång och plugga lite nu, så jag kan åka och vila upp mig hos mamma och pappa runt tolv. (jag är så lat så jag måste åka till Tuve fyra timmar innan jag börjar, bara för att orka gå till jobbet när det väl är dags =))

Snart har vi ju flyttat och då ska jag minsann ha folk över på fika så det står härliga till! Så var beredda! =)

Gravidupdate

Ja jag får väl göra en mer utförlig gravidupdate här på bloggen. Inte minst så att jag kan gå tillbaks och minnas senare =)
Jag är nu i vecka 21, och på fredag så börjar vecka 22. Jag har alltså gått mer än halva tiden och är beräknad att föda den 20/3-08!! Jag mår bättre nuförtiden än vad jag gjorde i början även om de besvären som nu finns är helt annorlunda än tidigare. Jag kan fortfarande må illa ibland, men då får jag i stort sett alltid skylla mig själv som inte ätit ordentligt eller så.

Det som ger mig mest besvär är min kassa höft som inte riktigt klarar av att saker och ting mjukar upp sig och att jag blir tyngre och tyngre. Jag har visserligen bara gått upp tre kilo (leve matsmältningen!) sen inskrivningen, men jag väger ändå mer än jag någonsin vägt innan. Jag föddes ju med höftledsflux (som också mitt lilla brorsbarn ärvt av faster) och trots att de säger att man inte ska kunna få besvär av det när det väl "läkt" så märks det ganska tydligt att höften inte är i något som helst bra skick. Nu har det ändå varit hanterbart, men de säger, ve och fasa, att om det blir värre kanske jag måste ha krycka eller käpp i slutet av min graviditet!! Kan ni tänka er något så hemskt som en stor gravid kvinna med stödstrumpor, järntabletter och käpp! De kan ju lika gärna sätta mig på servicehemmet direkt!

De väldigt goda nyheterna är att den lille rackaren i magen håller på och sparkar som en tok. På dagarna blir det inte så mycket, men om jag ligger framför tvn eller sitter länge på en föreläsning kan den vakna till lite även då. Annars är det mest på kvällarna och nätterna som det är livat. Sparkarna är så pass att till och med Sebastian kunnat känna dem, inte direkt tydligt eller så himla ofta, men vid ett antal tillfällen ändå. Jag tycker lite synd om honom som inte kan få ha bebisen i magen bara en liten tid iaf, för det är kul att kunna känna. Man känner sig lite som en mamma redan när man vet när ens bebis sover och när den är vaken och sådär. Det är i alla fall en pappagris som ligger där i magen för när Sebastian pratar med bebisen så sparkar den som aldrig annars, så den är tydligen väldigt förtjust i pappas röst. Min är den väl redan trött på =P

Vi har varit på ultraljud för flera veckor sedan, och på söndag ska vi nog försöka komma ihåg att scanna in bilden hemma hos mormor och morfar. (alltså mina föräldrar =) det är krångligt nu innan man vant sig vid vad alla kommer vara i fortsättningen).

Något som känns väldigt bra är att allt sett väldigt bra ut på bebisen under tiden, båda ultraljuden har gått väldigt bra och inte visat några som helst problem. Vi fick ju till och med en sån noggrann titt på det stora ultraljudet att vi kunde se en skymt av bebisens ögonlins med iris och pupill och sådär. (ja en skymt var ordet, det är ju inte fullt utvecklat och det är ju svart-vítt och den blundar ju och sådär, men man såg ändå ögat). Jag har också hittills haft väldigt bra sockervärden, blodvärden och allt sånt, och det känns skönt. Vi får väl dock se hur värdena ser ut imorgon när jag ska till min barnmorska för lite prover och sånt... mitt i en tentavecka!!

Enda riktiga bakslaget hittills har väl varit när jag fick streptokocker och fick äta konstiga antibiotikatabletter (ery-max, jag tål ju inte penicillin) som man precis kommit fram till kan ge fosterskador, något min barnmorska inte sa ett ord om när jag fick receptet, utan som jag fick veta på apoteket. Dock ska det vara ofarligt när hjärtat växt färdigt till en viss punkt och det hade det med största sannolikhet gjort på vårt lilla foster. Dock så tålde jag nog inte ery-max så bra heller, fick en del klåda och svullnade i munnen och sådär, men man kan ju vara mer känslig under graviditeten, och jag var fast besluten att inte säga till läkaren eftersom jag inte ville hamna på någon ny kur med andra fosterskadande biverkningar och sådär, så jag höll ut, och sen jag blev frisk och slutade med tabletterna så har jag mått mycket bättre!

När det gäller kön har vi ingen aning om vad det är för något och tänker inte ta reda på det heller. En del har frågat oss hur vi då kan köpa kläder och barnvagn och sånt där. Well, det går ganska lätt, vi väljer det som är fint helt enkelt. Vi (alltså jag) planerar ju ändå att ha ett klänningsförbud oavsett vad det blir för kön och det är väl typ det enda plagget som folk tittar konstigt på en om man sätter på en pojke. Dock så tror vi nog att det blir en pojke, och vi kallar bebisen för han, men när jag drömt om den så har det hela tiden varit en flicka faktiskt. Och jag drömde att min bror hampus och hans fru skulle få en son och det fick dem, så vi får väl se om jag är en sanndrömmerska....
Varken jag eller Sebastian har dock någon preferens utan hoppas bara att det blir ett friskt barn som kommer i tid =) Dock har jag hört att det är roligare att ha flickor när de väl blir stora och skaffar egna familjer, men det gäller väl bara att nagla fast sig som tusan utifall att man får en son då =)

Nu är karatemästaren vaken och sparkar mig i magen som en påminnare att jag har lovat mig själv att skriva uppgiften om problemlösningsmodellen innan det är dags att laga mat!

Nu vet ni iaf i stort sett ALLT som hänt de senaste veckorna =) är det någon som vill veta mer, ha tätare uppdateringar eller whatever så är det bara att maila eller ringa! (jag är mycket fikasugen! om någon av er också är det så hör aaaav er!)

Snart blir det förhoppningsvis också bilder på magen!

pussåkram!

 


Längtan

Jag har en sån himla stark längtan efter så många olika saker.
Först och främst, just nu, så längtar jag tills flytten. Eller egentligen inte. Jag längtar tills vi har flyttat snarare. Och det är ju heller inte så långt tills dess. Den 23e november flyttar vi. Så den 25e november går sista flyttlasset och då ska allt vara flyttat både härifrån och ifrån mitt förråd, hem till vårt alldeles nya hem. Jag har en väldig övertro på hur perfekt vårt liv kommer bli bara vi har flyttat. =) Men det kommer bli väldigt trevligt att kunna ha folk över igen, och liksom ha ett riktigt "hem". Inte för att det inte är hemma där vi bor nu, men eftersom jag mest bara flyttat in tillfälligt så känns det i alla fall inte som mitt hem.
Där finns också en massa del-längtan. Jag längtar till att få ställa alla mina fina saker i skåpen i köket. Jag ser fram emot att sitta på balkongen med en varm tröja och ett par tofflor och dricka mitt varma te. Jag ser fram emot vår nya säng som vi ska få levererad till lägenheten. Jag ser fram emot att börja fantisera kring hur barnrummet ska se ut.

Jag ser dock inte fram emot flytten. Som det är nu kan jag inte direkt bära så mycket saker. Jag är inte mesig och jag bär fortfarande matkassar och ikea-kassar med tvätt, men jag känner ibland när jag lyfter lite tyngre än vanligt att magen inte alls gillar det. Så något möbellyftande blir det inte för min del, och det kanske låter skönt, men jag kommer känna mig så hemsk när andra människor får bära mina möbler åt mig. Det är väl tur att jag i alla fall hjälpt några av dem som ska hjälpa till med flyttningar, om-målning och sånt i sina hem, så de kanske inte tycker jag är helt hemsk. Men sen är det ju även själva planeringen. När jag knappt kan bära så känns det som om vi behöver vara så många fler, och det är inte så himla kul att försöka värva folk till att hjälpa en att flytta (känner du att just DU vill hjälpa till, mer eller mindre, så är det bara att höra av dig =) det är fullt tillräckligt att bära in lite kartonger från bilen in i lägenheten/baka en kaka/hjälpa till å slänga allt skräp jag inser att jag inte vill flytta/hjälpa till att skruva ner saker från min gamla lägenhet som fortfarande sitter uppe. =)).
Den 26e tror jag i allafall att jag kommer vara ganska så lycklig.


Länge leve julenSen så längtar jag STARKT till julen. Alla som känner mig vet säkert att jag är helt besatt av julen och har mer juldekorationer och julgranspynt än någon normal människa i min ålder, men i år längtar jag nästan mer än vanligt. Det hänger väl ihop med längtan efter en ny lägenhet, eftersom bland det första jag ska göra när vi flyttat in är julpynta, och det hänger väl också ihop med graviditeten eftersom jul är en sådan familjehögtid.
Jag längtar till att köpa klappar till alla, slå in dem fint och ha dem under min gran ett tag. Jag ser fram emot allt julpyssel och julbak. Jag planerar att göra pepparkakor och julkola så det riktigt fräser om det! =) Jag ser fram emot att göra torkade apelsinskivor och sätta nejlikor i härliga apelsiner och hänga upp i sidenband här och var i lägenheten. Jag ser fram emot att pynta min julgran och inte minst pynta balkongen! (jag tänker inte ha något jättehemskt med tusen ljusslingor som pulserar ut discoljus, men det är första gången jag haft en balkong att pynta så det är klart jag ska pynta den lite iaf!).
Inte minst så längtar jag till julafton. Jag tycker alltid det är så himla mysigt att klä upp sig lite och åka iväg och äta massa massa god mat och umgås, ge och få klappar, titta på kalle, och allt annat sånt som hör julen till.  åhh vad jag längtar! =)

Sen längtar jag självklart väldigt mycket efter bebisen. Jag vill egentligen ha den här NU, men inser att det både skulle vara mycket farligt för den lille eftersom den inte är helt livsduglig än och även svårt för mig att ta min examen isf. Men jag drömde om den häromnatten, och det var så himla verkligt. Vi fick en väldigt liten bebis-flicka med alldeles mörkt hår på huvudet. Hur söt som helst, och jag blev väldigt ledsen när jag vaknade och fattade att det bara var en dröm. Men nu sparkar den lille krabaten hej vilt i min mage och både jag och Sebastian kan känna när den håller på som värst. Ibland gör det jätteont i magen men som de säger: "allt är normalt".

Jag längtar också efter min examen. Fast inte så mycket som jag längtar till allt annat eftersom jag inser att jag kommer få jobba jättehårt för att lyckas ta den innan mitten av mars. Men lite ambitioner får man allt ha! (ja, jag borde egentligen plugga just nu så det vette sjutton hur det går med de där ambitionerna =P)


Och idag fick jag en jättekonstig längtan efter att bo ute på landet. Fast inte kanske landet-landet hundra år från all civilisation, men i stil med Säve, eller kanske ännu mer "landet". Och jag började längta efter att lära mig rida och ha ett mysigt litet hus, och springa omkring i stövlar och mysiga halsdukar för jämnan. Detta måste verkligen vara någon slags hallucination att jag längtar efter det. Inte minst för att jag inte alls tycker om hästar. Jag tycker de är stora och farliga och att kor är mycket finare. Och jag skulle nog mest vara livrädd om vi bodde i ett hus på landet, med tanke på hur mörkrädd och inbillsk som jag är. Jag kanske helt enkelt bara behöver lite mer helg-promenader i naturen, och det kommer jag ju få när vi kommer bo alldeles bredvid hisingsparken och slätta damm. Så det löser sig nog! =)

image89
(kossor ÄR finare än hästar!)

Nu längtar jag mest efter en kopp te, lite kakor eller choklad (jag tentapluggar ju!) och att bli klar med min tenta! Så det blir nog lite plugg, sen en tripp till hemköp och sen mer plugga plugga plugga!