Ren ondska

Vet ni, det finns ren ondska i världen och det är den som riktas mot barn. Folk som begår hemska saker mot sina föräldrar som behandlat dem fel, en flickvän som man anser sig bedragen av osv gör alldeles säkert fel, men det kanske kan gå att förstå om man vet hela bakgrunden. Varför man är ond mot barn kan jag inte förstå och ändå är det den typen av brott som ses som mest lindrigt. Vet ni att straffet för att mörda ett litet barn är lägre än för att mörda en vuxen människa? Det är liksom inte alls hemskt att slå ihjäl ett litet barn då eller? För att det inte har någon livserfarenhet?

Och nu då. Anna Wahlgren. Denna hemska niobarnsmamma. Denna förfärligt trashiga människa. HUR FAN KAN FOLK LYSSNA PÅ HENNE? Hon har INGEN utbildning, hon är INTE en vettig förebild. Det enda hon är är scientolog. Just saying.

Låt oss nu alla sluta upp bakom parollen kärlek, ömhet, närhet och lyssna på våra barn! Man behöver inte vara en fanatisk samsovare, man behöver inte ha ett barn utan sovsvårigheter, man behöver inte vara o-fanatisk. Man kan vara precis HUR man vill så länge man lyssnar på sitt barn och tillgodoser sitt barns behov av kärlek, ömhet och närhet. ÄLSKA ERA BARN!

Om ni nu inte hade tid med en och annan vaknatt eller att titt som tätt natta era barn i timtals (även om ingen njuter av just det) så ifrågasätter jag starkt era motiv för att skaffa barn. Krama era barn, samsov med era barn om de gillar det, titta era barn djupt i ögonen och kommunicera med det. Vad vill du älskling? Vill du ha en kram? Vill du ha en stund med mamma? Vill du ligga tryggt i famnen och somna? Vill du att pappa ska sitta vid sängen medan du somnar? Vill du vara ifred när du somnar? Det handlar inte om att ställa tusen frågor utan det handlar om att lyssna till den information ditt barn redan ger,.


Nu säger mitt barn att hon vill ha sin mamma. Det ska hon få.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kärlek, närhet och trygghet.Det kan inte sägas tillräckligt många gånger.Sömnstrulare eller matstrulare, samsovare eller ensamsovare. Underbara ungar har vi. Inte tvingade till nåt. Utvecklade i sin egen takt.2009-05-28 @ 22:53:35
Postat av: Anonym

Det är jag som skriver peka uppåt

2009-05-28 @ 22:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback