Livsnjutare

Jag och Sebastian är verkligen livsnjutare mitt i all vardagsstress och städning (ja jag har idag också insett att vi typ alltid bara städar och städar, planerar att städa, pratar om att städa osv) och det är väl därför vi inte riktigt är redo för beach 2009. Höhö. (jag sitter as we speak och äter en bit mörk choklad och dricker te fast vi snart ska börja med middagen)

I all fall, idag ska Sebbe göra nån fantastisk italiensk pastasallad med grillade tomater, basilikablad och på nått sätt ugnsbakad fetaost eller något. Kommer säkert smaka underbart. Men inte kunde jag nöja mig med det! Nej, jag har nu bakat de mest underbara brödpinnarna med vitlök och rosmarin. Mmm. Jag har ju inte smakat dem än (eftersom de är i ugnen) men eftersom jag utgick smakmässigt från mitt oslagbara foccaccia-recept så kan det inte misslyckas. Meningen är inte att göra något lite grissini-aktigt men mer mjuka inuti så det blir gott att suga upp salladsgöttigheterna med.

Förutom de fina brödpinnarna har jag idag städat. Och städat. Dammsugit hela lägenheten, torkat av överallt, diskat, gått ut med soporna, gått ner med barnstolen som vi fick igen igår, torkat golvet (köksgolvet TRE gånger innan det såg någorlunda okej ut. Elsas gröt torkar in som bara den), sorterat ut saker som blivit gamla i kylen osv. Varit duktig. Sebbe och Elsa har varit iväg och gått långpromenad och busat och haft sig. Hälsat på farmor och allt möjligt. Igår gjorde vi tvärtom, jag var iväg och Sebbe städade. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback