Liseberg

Elsa har i stort sett alla första gånger framför sig. Första spyan, första finnen och nu även första gången på Liseberg är saker hon redan klarat av. Elsa åkte farfarsbilar med sin morbror och kaninresan (små söta båtar) tillsammans med mig och sin kusin Vilmer med mamma Stina. Vilmer uppskattade nog Liseberg bra mycket mer. Elsa är lite tillknäppt när vi är ute bland folk och pratar inte och skrattar väldigt sparsamt. Det lät nog alldeles för mycket på Liseberg, och var för mycket folk.
 


Hon fick i alla fall stå på Lisebergs mark (nu när hon bara står hela tiden) och hon fick sitta på en sån där spel-bänk med siffror på. Hennes mormor vann en prinsesskanin åt henne och morbror Hampus vann en liten gul val eller delfin som hon fick. Även Vilmer kom hem med en kanin och en val-delfin, fast även en flodhäst. 

Vi hade i alla fall en väldigt mysig eftermiddag/kväll på Liseberg och vi hade så himla tur med vädret! Det regnade hela dagen men när vi var där så sken solen! 

Idag vaknade Elsa vid femtiden, och det brukar innebära att hon sover igen vid halv sex och sedan vaknar strax innan sju igen. Hon somnade helt utan besvär halv sex och vaknade inte förrän klockan nio! Tänk vad jag fick sova =)  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback