Julklappar?

Om någon köper julklappar till Elsa så kan det vara bra att veta att hon önskar sig precis vad som helst, men om man köper kläder så är storlek 80 den storlek som efterfrågas (eftersom hon har överdrivna mängder av storlek 74) och de kommer då passa framåt februari (ja vissa 80 passar nu faktiskt, men de 80 som är stora kommer passa i februari). Sen vill hon heller helst inte ha något som måste skruvas eller spikas upp på väggen eller i taket, mest för att hennes mamma inte vill borra samt att det inte finns någon direkt ledig väggyta i hennes rum längre :)

Annars är hon mest uppskruvad eftersom hon hört att man får paket med omslagspapper som prasslar och som man säkert kan lyckas äta på en liten stund innan någon märker det och tar det ifrån en. Jisses, vad roligt!Kommentarer
Postat av: Stina

Ja, paket är ju alltid roligt och särskilt snören och band... Vilmer hjälpte sin far igår med att provöppna födelsedagspresenter.

2008-12-09 @ 13:44:52
Postat av: Mormor

Tänk Lina att du också kommer ihåg hur roligt det var att som 1,5-åring sitta mitt i pappershögen och tugga på band. Jag kommer iallafall ihåg din lyckliga uppsyn. Innehållet var bara bla,ha, bla,ha.

Kram

2008-12-09 @ 16:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback