Födelsedagar

På onsdag så fyller Elsa en månad och blir alltså en stor flicka. I alla fall i jämförelse med den noll-månading hon vart hittils. Sen tisdagen efter det så fyller jag år! Jag är barnsligt förtjust i födelsedagar och speciellt min egen förståss. Och jag hoppas innerligt att jag ska få någon present som är bara till mig också, även fast jag precis fått en underbar dotter. Det kanske är egoistiskt men det är inte jättekul att liksom bli 'bara' Elsas mamma, och inte få vara den jag alltid varit.

Idag är det superfint väder, precis som igår. Igår var jag och Sebbe ute på en halvtimmaspromenad runt slätta damm och jag hade Elsa i vår nya bärsele för första gången. Idag så tog jag och Elsas 'tant Stina', kusin Vilmer och kusinhund Mållgan en dryg timmes promenad runt slätta damm och gunnestorps mosse. Det var underbart att vara ute i det fina vädret och skönt att få röra lite på sig. Vi var ett typiskt slätta damms ekipage, med bebisar i bärsele och barnvagn samt hund.

Det är superhärligt att våren börjar komma. Nästa vecka är Sebastians sista som föräldraledig, i alla fall såhär i början, så jag hoppas han får många fina promenaddagar. Sen hoppas jag naturligtvis att jag får minst lika många fina promenaddagar veckan efter som blir min första ensam med Elsa. Kommer bli intressant att se hur det ska gå.

Nu ska jag i alla fall sätta mig och plugga lite så den här c-uppsatsen blir klar nån gång!

Kommentarer
Postat av: Maria

Det kommer givetvis gå hur bra som helst!=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback