(please don't take a picture) It's been a bad day

Snarare har det varit en dålig vecka än bara en dålig dag. Eller dålig och dålig. Stressig, sen och utmattande. Det är verkligen mycket att praktisera 40h/vecka och arbeta extra 11h/vecka och försöka hinna träna och ha ett liv. Det är tidig lördagkväll och jag är urtrött. Helt utmattad. Och ikväll ska vi visst ut. Typ ut-ut och inte alls bara till Vår krog eller Guldhedskrogen eller något. Fast jag vete sjutton. Kan hända att jag flyr hem till min sköna säng efter förfesten.

Jag längtar efter att vara glad och avslappnad och nöjd igen. Det var jag väl typ senast förra sommaren. Tänkte posta lite sköna bilder från förra sommaren för att minnas lite. (Ja vi ser kanske liite sunkiga ut, men efter typ fem dagar utan att duscha på roskilde så skulle ni också se lite smått ofräscha ut =))

sexyjo

Me and sexy J-by! (Jo, säg till om jag ska ta ner, men jag valde en bild där du är het  =))


bollträdet

Det underbart fenomenala bollträdet. Det var så fint. Som en saga.


jag glad

Detta var ungefär fem minuter innan en kille kom fram och la en dansk tvåkrona mellan mina jeans och min rumpa och jag hällde min öl över honom. Det var en riktigt fin och skön dag, satt och mös till Matisyahu!

Ah the memories. Nu känns det lite bättre.

Idag har jag drivit igenom ett ordningssystem här hemma. Jag har satt upp tre olika lappar på frysen; Att göra varje vecka; Att göra varannan vecka; Att göra i mån av tid och behov. I dessa kategorier finns det rubriker som är: sovrummet, badrummet, hallen, köket och badrummet. T.ex:
ATT GÖRA VARJE VECKA
KÖKET
Torka av diskbänken och spisen

Det är då meningen att man ska "signera" när man gjort någon av sysslorna med sin initial och vilken vecka det är. Detta är av flera olika anledningar: bl.a att hålla reda på när saker gjorts och se till att de faktiskt görs men också för att se vem som gör vad oftast osv. Idag gick jag ut med tidningsåtervinningen, soporna, den vanliga återvinningen och diskade. Då signerar jag med L5 (det är väl vecka fem?) bredvid de sakerna.

Jag VET , det är superkrångligt och fascistiskt osv. Men vi behöver faktiskt ha det på något liknande sätt nu när vi båda praktiserar så att saker och ting blir gjorda och inte bara struntar i allt tills vi bor i ett råtthål.

TILL SIST dagens höjdpunkt: Jag fick VG (högsta möjliga betyget på GU) i Handlingsstrategier och etik i socialt arbete som är en sjukt krånglig 15poängs kurs (en hel termin är 20, så 15 är nästan hela) som jag nästan inte ens trodde jag skulle klara! WOHO!
NU är det party =)

Kommentarer
Postat av: Hampus

Det är ju seriöst fascistiskt att ha ett system där man måste signera. Det kommer ju aldrig i helvetet att fungera utan att man får ett proletariat som gör uppror! JAG blir upprörd.

(Din mamma jobbar inte här!)

Men grattis till betyget.

Du ser f.ö. lite "speciell" ut på den sista bilden. Lite sömn och mycket öl eller något...

Postat av: Lina

nja, jag hade kanske solen i ögonen eller så... det var en av de mer "intensiva" kvällarna så att säga men vi hade ju knappt börjat. Annars är det väl lite "sovit i tält en natt för mycket"-looken =)

2007-02-05 @ 17:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback