helgsvirande

Denna helgen som varit har varit mycket bra och händelsrik utan att leda till allt för grymma baksmällor eller bakslag av något slag.
I fredags arbetade jag ju som sagt på Girlomania, bland annat med en unga-möter-unga-vän som praktiserar ute i majorna, och med mina nya arbetskamrater från min nya fritidsgård som jag arbetar på. Det var ett sjukt trevligt arrangemang, så jäkla mycket bra tjejer. Jag var euforisk och lite lätt lyrisk hela kvällen över hur duktiga och häftiga och bra och tuffa alla dessa tjejer var. Och det var så skönt med ett arr dit det kom flest tjejer men ändå killar också, där det spelade mest tjejer men ändå killar också. Killarna var med och visade sitt intresse och sin vilja men fick stå bak för alla de fantastiska tjejerna som var där. Gött.
Efteråt var det iaf så att vi i arbetsgruppen gick ut och socialiserade lite. Sen att vi inte åkte ifrån min kursares handledare förrän vid ungefär sju på morgonen är ju en annan sak... =)

Kvällen innehöll dock en del tjafs. Inte från ungdomar eller från arbetskamrater eller kurskompisar utan från till kvällen helt orelaterade vänner och bekanta. Jag var besviken över hur folk kan uppföra sig mot en bara för att de druckit lite och därför slipper ta ansvar för vad de pysslar med. Jag är i alla fall i nuläget stolt över mig själv som stod upp för min egen sak och inte gav vika och mesade med på andra människors dikterade villkor. Jag hade kul med mina arbetskamrater och det var det som kvällen (natten?) var till för.

Dagen efter (lördag) var en jäkla soft dag. Fick ta emot ursäkter från ångerfulla men fortfarande puckade personer som betett sig illa kvällen innan. Det handlar på något sätt om att alltid ta ansvar för sina handlingar och faktiskt ibland låta andras väl och ve komma före ens egna.
Det blev iaf en bra dag, full med baksmälla fast inte alls min egna (det var det som var så bra!). Hade tänkt att gå ut men då kvällen innan blivit så himla sen så var det skönt att vara hemma hela kvällen. Jag +vän lagade mat halv elva på kvällen, då vet man att man latat sig hela dagen när man liksom bara äter för att kunna somna mätt =)

Söndagen blev en mysig, men lite stressig, dag då jag hade påskmiddag för min bror och min svägerska. Den kommer det handla mer om i en senare blogg! Min timing var dock inte helt perfekt den dagen, kanske lite för att jag fortfarande var seg sedan dagen innan, och jag hann inte dammsuga och sådär, men jag tyckte det gick bra ändå.
Efter middagen åkte vi till Ica Focus, som jag ÄLSKAR, och jag riktigt sörjer att jag måste jobba ikväll och inte får gå hem och organisera mina skafferier! Köpte massa roliga och dyra matvaror!! =)

Nu ska jag strax äta en smula och vila lite innan det är dags att work hard for the money igen!

puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback